Το FANARI in OIA RESTAURANT δίνει στην Σαντορίνη την γευστική ταυτότητα που της αξίζει

Share it

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο κόσμος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ερωτεύεται τη Σαντορίνη από την πρώτη στιγμή που θα την αντικρίσει. Από το απέραντο γαλάζιο μέχρι τον ήλιο που βασιλεύει μέσα στη θάλασσα, η Σαντορίνη ανήκει εύλογα στα νησιά των αισθήσεων. Όταν οι αισθήσεις αυτές παντρεύονται με άλλα μοναδικά στοιχεία του νησιού, όπως η διαμονή και η γεύση, το αποτέλεσμα γίνεται ξεχωριστό.

Το κομμάτι της γεύσης έρχεται να καλύψει το FANARI in OIA RESTAURANT, το «παιδί» του Fanari Villas, με επιλογές που ακροβατούν ανάμεσα στο fine dining αλλά και στα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας, με την οποία μεγαλώσαμε εμείς αλλά την αγάπησαν ακόμα περισσότεροι οι τουρίστες. Με έμφαση στις πρώτες ύλες του νησιού και στις παραδοσιακές γεύσεις, ο executive chef Μιχάλης Ρουμπάς και ο chef Γιάννης Κονιάρης, σχεδίασαν επιλογές για lunch και dinner που ανταποκρίνονται σε αυτό το ελληνικό γευστικό κάλεσμα. Και εδώ είναι που έρχεται η ίδια η Σαντορίνη στο προσκήνιο.

Τα τοπικά προϊόντα του νησιού, είναι ο στόχος μέσα από το μενού του FANARI in OIA RESTAURANT. Και αυτό, επειδή μπορεί η Σαντορίνη να είναι γνωστή για τα κρασιά της, αλλά οι πρώτες ύλες στο φαγητό είναι εξίσου σημαντικές, γευστικές και διάσημες στο χάρτη. Μιλάμε για τις άσπρες μελιτζάνες της, την φάβα, τα ντοματάκια και το απόχτι. Υπάρχουν ένα σωρό μοναδικές πρώτες ύλες που παρελαύνουν από το μενού του FANARI in OIA RESTAURANT και υποστηρίζουν όλες τις επιλογές που θα θελήσεις να κάνει κάποιος, είτε σε ψάρι είτε σε κρέας – με την Σαντορίνη να έχει τα πρωτεία και εκεί, μιας και τα κυρίως πιάτα μαγειρεύονται εκείνη την ώρα γιατί όλα είναι φρέσκα.

Τέλος τα περίφημα Σαντορινιά κρασιά. Ασύρτικο, Αθήρι, Μαυροτραγάνο, Μαντηλαριά, Αηδάνι.  Στη wine list υπάρχει 100% ελληνικός αμπελώνας, με το FANARI in OIA RESTAURANT και την Σαντορίνη να εκπροσωπούν την μαγεία του ελληνικού κρασιού. Ένα τελείωμα αντάξιο αναμνήσεων και αισθήσεων, που για τις διακοπές θα καλύψει η Σαντορίνη και για τις γεύσεις οι προσεγμένοι κατάλογοι του FANARI in OIA RESTAURANT.

Σας περιμένει να το ανακαλύψετε. 

Related News

ANTI PET CAMPAIGN X FMN
ANTI PET CAMPAIGN X FMN
The C: FMN manages PR and Media
The C Beach: FMN manages PR and Media